2014-09-26 09:14:44• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Újabban sokat pörög, szinte megtáltosodot

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Újabban sokat „pörög”, szinte megtáltosodott, valami nyugtalanság hajtja. Már érzi magában az erőt, amely „mindig rosszra tör, és jót cselekszik”. Reménytelen szerelmet gyújt valakiben, s e bűnét nagyon hamar jóvá kell tennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szellem házán áthaladó Plútó új, döntő felismerésre készteti önt. Ez nem lesz minden tekintetben kellemes, de lehet, hogy éppen a csalódás vezeti józanabb utakra. A párjával is van mit tisztázniuk: beszéljen vele még ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha ön nem pszichológus, vagy lelkész, és nem akar lelki javítómunkásként megtört szíveket reparálni az év hátralevő részében, vezesse le szellemi erőit írással és olvasással. Az efféle levezetés valójában fölfelé vezet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon a kapcsolatok házában járó Plútó nem kedvez a randevúnak, társas összejövetelnek. Most a legjobb barátaival is magányosan, idegenül érezné magát. Az idegeneket meg egyenesen elviselhetetlennek érzi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg embert vonz magához, néhányan akár a tanítványaivá is szegődhetnek Csak önön múlik, mit hoz ki belőlük. Ma inkább ne hozzon pénzügyi döntéseket, mert katasztrofális következményei lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy igen friss, vagy egy nagyon régi, már-már elfeledett kapcsolat felüdülést jelenthet, sőt, akár új mederbe terelheti életét. Ezek híján válassza inkább a félrevonulást. Kedvező nap ez egy kihívást jelentő feladat elvégzésére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még a nagy haszon reménye se csábítsa veszélyes üzletekre, mert veszteséget jeleznek a csillagok. Ha későn szóltam, akkor felfoghatja megtisztulásként e bajt: ahogy a pénzcsörgés zaja elhal, meghallja az élet finomabb hangjait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hirtelen kedve támadhat az okkult tanulmányokhoz, de most még ne akarja kipróbálni az erejét, mert elsöprő hatása lehet. A szerelemben viszont annál nagyobb szerencse érheti. Álmai most valóra válhatnak. Csak arra ügyeljen, hogy szépeket álmodjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Megbántottnak érzi magát, de hamarosan be fogja látni, hogy a sérelem csak az egóját érte, és valójában jó az, ami történt. Ha ezt nem képes belátni, tovább ringatózhat az álomvilágban, de ennek nagy csalódássorozat lesz az ára.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha egy családtag a haragosa, akkor kétszer is gondolja meg, mit mond. Talán jobb egy kisebb utazással átvészelni a kibírhatatlan időszakot. Mire hazaér, lehiggad, és tisztábban lát. Szenvedélyek nélkül, ahogy mindig.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Jupiter-Uránusz-Plútó fényszögsorozat kemény harcokra kényszeríti. Csak akkor menjen bele a nyílt csatározásokba, ha elég erősnek érzi magát, és biztos benne, hogy sohasem fogja megbánni, ha örökre összevész az illetővel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ragyogó alkalmakat teremt ez a nap arra, hogy örök ellenségeket szerezzen magának. Nem muszáj kihasználni. Különösen a Nyilas jegyűekkel legyen óvatos, akik épp annyit segíthetnek, amennyit árthatnak önnek!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: